(FOTO) McGregor se očitovao o kazni, no zapravo likuje kako je u makljaži dobro pogodio Abubakara!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.01.2019 19:53h Autor:

Photo: Twitter

Bivši dvostruki UFC prvak, a ujedno i najveća zvijezda te borilačke promocije, Conor McGregor, se osvrnuo na jučerašnje zasjedanje Komisije u Nevadi, na kojem su izrečene kazne njemu i njegovom protivniku Khabibu Nurmagomedovu za kaos na UFC-u 229.

Irac je dobio 6 mjeseci suspenzije i 50 tisuća dolara kazne što su mnogi komentirali kao fer i korektno s obzirom da je Khabib Nurmagomedov zaradio 10 puta veću globu, odnosno 500 tisuća dolara.

McGregor je zadovoljan odlukom Komisije, koja je u biti bila nagodba, te je to javno i izrazio preko Twittera.

McGregor suspendiran na 6 mjeseci i Komisija će se u budućnosti pozabaviti njegovim “trash talkom”

“Zahvalan sam Komisiji u Nevadi na fer procjeni i pošenom postupku vezanom za incident i makljažu. Nije mi bila namjera posljednji udariti te noći rođaka mog protivnika. Jednostavno se tako dogodilo. Veselim se skorašnjem nastupu. Hvala vam svima”, stoji u McGregorovoj poruci.

Uz poruku je objavio i fotografiju obračuna u kavezu u kojem se “pošorao” s Abubakarom Nurmagomedovim. Prema komentaru koji je dodao, čini se kako je Irac vrlo zadovoljan kako je taj dio odradio. Da je barem tako efikasan bio u samom dvoboju s Khabibom!

“Lijevi direkt unutar protivnikovog prednjeg direkta. Pokušao je iskoristiti velikog zaštitara kao zaštitu dok ulazi, ali namirišao sam ga na jednu milju i pogodio sam točno kroz sredinu.”

“To je bio finalni udarac te noći na UFC-u 229 i urađen je u suradnji s McGregor Sports and Entertainment kompanijom”, zaključuje Irac.

Abubakar Nurmagomedov je zaradio 12 mjeseci pauze i 25 tisuća dolara kazne za sudjelovanje u makljaži. Baš kao i njegov klupski kolega Zubaira Tukhugov koji je dobio identičnu kaznu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI