(FOTO) “King Mo” se naklonio Rakiću: “Momak je zvijer, prebija me čitave pripreme”

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.11.2018 13:20h Autor:

Photo: Instagram

Muhammed “King Mo” Lawal je jedna od najvećih Bellatorovih zvijezdi posljednjih nekoliko godina – borac je to koji je pobjeđivao Rampage Jacksona, Konga, Mousasija, Ishiija, a borio se i protiv Badera, Cro Copa, Davisa te u svojoj kolekciji imao i Strikeforceov pojas prvaka.

No, “King Mo” u svojoj posljednjoj Instagram objavi tvrdi – Aleksandar Rakić me prebija čitave ove pripreme.

Srbin s austrijskom putovnicom je odlučio dio pripremnog kampa za svoj treći UFC nastup odraditi ponovno u American Top Teamu u SAD-u gdje svakodnevno sparira s Muhammedom Lawalom. Nakon desetak dana zajedničkih sparinga “King Mo” je odlučio odati Rakiću priznanje putem Instagrama zajedničkom fotografijom i porukom.

“Aleksandar Rakić je zvijer! Prebija me čitav ovaj kamp! LOL! 15. prosinac, bolje je Liamu McGearyju da bude spreman!!!”, napisao je Lawal.

Nakon dva uspješna nastupa u Octagonu, Rakića sada u prosincu na UFC-u 231 očekuje Amerikanac Devin Clark – bez sumnje najozbiljniji test  u njegovoj dosadašnjoj UFC karijeri. Ali i možebitna ulaznica za elitno društvo TOP-a 15 poluteške kategorije. U nedavnom intervjuu za Fight Site Rakić je rekao:

Aleksandar Rakić za FS: “Neka se Clark opusti, inače će proći kao Aldo protiv McGregora”

“Jedini ja sam znam koliko treniram, koliko radim, koliko se odričem u životu…i zato jedini ja mogu reći koliko mogu napraviti u UFC-u. Od velikog rada stiže i veliko samopouzdanje. Mislim da sam na rang ljestvicama jako blizu TOP-a 15 i mislim da bih poslije ovog nastupa mogao upasti unutar tih najboljih 15. Moj BJJ/MMA trener je rekao da nam treba dvije godine da bi dostigli nivo koji je potreban za napad na titulu. Ako bude trajalo i više od toga, nije bitno. Mlad sam i mislim da imam mnogo toga još za naučiti i prostora za napredovanje.”

UFC 231 na rasporedu je 2. prosinca.

“King Moa”, s druge strane, na Bellatoru 211 15. prosinca čeka obračun s bivšim prvakom Liamom McGearyjem. U posljednjem meču je poražen od Ryana Badera.

@rakic_ufc is a beast. Been kickin my ass all camp. Lol!!! Dec 15th!! Ima be ready!!

A post shared by King Muhammed (@kingmofh) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI