Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(FOTO) Karate Hottie oduševila formom pred subotnju borbu | Fight Site

(FOTO) Karate Hottie oduševila formom pred subotnju borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.03.2019 18:26h Autor:

Michelle Waterson

Michelle Waterson ove se subote bori protiv Karoline Kowalkiewicz na UFC on ESPN 2 priredbi. Kroz cijele pripreme fanove je obavještavala o svojoj formi, a danas je objavila novu fotografiju. Tri dana prije borbe, “Karate Hottie” izgleda fantastično.

Waterson će u subotu tražiti pobjedu koja bi je ponovno mogla vratiti među glavne kandidatkinje za napad na titulu ženske slamka kategorije. Da bi došla do toga morat će savladati Karolinu Kowalkiewicz, djevojku koja se nalazi u sličnoj situaciji. Ipak, Poljakinja je bivša izazivačica, a pobjede nad takvima uvijek više znače. Tako se Michelle posvetila pripremama kao da je ispred nje najvažnija borba u karijeri. Po mnogim kriterija ona to svakako je.

Na Instagramu je objavila fotografiju koja je nastala jutros nakon buđenja. Michelle je otkrila kako se probudila s 55.9 kilograma i da se osjeća fantastično. To bi značilo kako joj je za posljednju fazu preostalo skinuti još tri i pol kilograma. Budući da ima još dvije noći ispred sebe, to joj ne bi trebao biti problem. Ono čime je posebno impresionirala je njena muskulatura. Fanovi su najviše pohvalili noge te su joj pisali kako nikako ne bi voljeli biti udareni od strane istih.

Michelle je inače javno objavljivala svoj izgled tijekom cijelih priprema za ovu borbu. U prošloj Instagram objavi postavila je fotografiju od prije tri tjedna (57.5 kg) te od prije dva tjedna (57 kg). Ranije je objavila fotografiju s početka kampa, pokraj koje je postavila i dvije fotografije s kraja veljače, također nastale u razmaku od tjedan dana. Fotografije možete vidjeti ispod teksta, a iz njih je vrlo jasno kako je Waterson već u sami kamp ušla u sjajnoj formi. Otkrila je kako je tada imala 61.5 kilogram. Sad je samo preostalo skinuti ovaj posljednji višak, a onda u subotu odraditi najbolje što može. Ova vrlo popularna borkinja imati će iza sebe podršku navijača koji će je sasvim sigurno pokušati odvesti prema pobjedi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI