Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(FOTO) Istina je, Conor i Iron Mike zajedno su zapalili! | Fight Site

(FOTO) Istina je, Conor i Iron Mike zajedno su zapalili!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.11.2018 17:58h Autor:

Conor McGregor i Mike Tyson

Conor McGregor nije se šalio kada je u svojoj subotnjoj Instagram objavi otkrio kako je probao marihuanu koju na svom ranču uzgaja Mike Tyson. To je sada potvrdio fotografijom koju je sam objavio.

U subotu smo već, kako možete vidjeti na gore podijeljenom linku, pisali o dublinskom susretu Conora McGregora i Mikea Tysona. Irac je tada napisao poduži izvještaj susreta, no od fotografija je postavio tek onu sjajnu sliku Iron Mikea obavijenog dimom. Tako mnogi nisu bili sigurni je li on uistinu javno priznaje da je pušio s Mikeom Tysonom.

No, sada se pojavila dokazna fotografija toga kako su njih dvojica ratnu sjekiru zakopali onako kako su to stari indijanci i činili, zapalivši lulu mira.

Zanimljivo će biti vidjeti hoće li se pojaviti reakcije USADA-e na ovo, tj. hoće li McGregora uskoro testirati. Tu naravno ne odbacujemo opciju kako Irac možda ima liječničku dozvolu za konzumiranje, budući da je to što Tyson uzgaja zapravo medicinska marihuana. U svakom slučaju, Conor je vrlo slobodno objavio ovu fotografiju. Zanimljivo, fotografije gdje Tysonu nudi svoj Proper twelve viski ipak nema niti ga je Conor igdje u vezi susreta s Tysonom spomenuo.

Fotografiju može vidjeti ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI