(FOTO) Ispravak netočnog navoda: Nelson Oliveiri laktom “poklonio” 38, a ne 29 šavova na čelu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.12.2018 19:30h Autor:

Screenshot

“Kauboj” je dobro raspoložen unatoč neugodnom porazu od Gunnara Nelsona na UFC-u 231 prošlog vikenda u Torontu. Podsjećamo kako je Alex Oliveira morao tapkati nakon što ga je Islanđanin uhvatio u RNC gušenje, no priča sada dobiva drugačiji epilog.

Naime, u razgovoru za MMAFighting Brazilac je otkrio kako nije tapkao radi zahvata gušenja svog protivnika. Tvrdi da je tapkao radi duboke posjekotine od lakta koji je prethodio. Njegov trener je prije nekoliko dana medijima otkrio da je bilo potrebno čak 29 šavova da se sanira ogromna posjekotina na čelu. Ali istina je još šokantnija…

“Na kraju su trebali čak 38 šavova. 38 komada čovječe. Ali to je dio ove igre, zar ne? Kao što ste rekli, taj lakat je u potpunosti promijenio tijek meča”, objašnjava Olivera.

Meč Nelson vs. Oliveira su već proglasili najkrvavijim u povijesti UFC-a s obzirom na količinu krvi koja je doslovno šikljala u trenutku kada ga je Nelson uhvatio u RNC gušenje.

“RNC je bio dobar, ali ja sam bio živ, bio sam dobro. Problem je bila sva ta krv koja je šikljala. Stavio sam ruku na čelo i osjetio sam da je sve jebeno otvoreno. Nisam mogao vidjeti ništa. Čak i da sam uspio preživjeti kraj runde, sudac me ne bi pustio u drugu”, racionalno rezonira Oliveira.

Sada će se posvetiti oporavku koji će potrajati radi veličine ozljede, no jedva čeka povratak u Octagon.

“Ovaj poraz je zapravo pobjeda za mene. Uvijek učim iz poraza, zar ne? Pokušavam ostati pozitivan i pripremati se za sljedeći dvoboj. Ne mogu trenirati, ne mogu ništa raditi i zato si moram naći zanimaciju. Shvaćam da su ozljede sastavni dio ovog sporta. Taj lakat je sve promijenio. To je bio njegov dan, nije bio moj i ja to prihvaćam”, zaključuje Oliveira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI