(FOTO) Ima li većeg pehista u MMA svijetu? “Dominator” operiran, očekuje ga duga rehabilitacija!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.01.2019 15:52h Autor:

Dominick Cruz

Od 2011. godine nastpio je tek četiri puta, a sada kada je napokon bio zakazan njegov veliki povratak, ponovno se ozlijedio! Radi se o najvećem pehistu MMA svijeta, a mnogi će reći i najtalentiranijem borcu bantam kategorije u povijesti Dominicku Cruzu (22-2, 5-2 UFC).

Ovaj MMA veteran je u srijedu operirao ozlijeđeno rame radi kojeg je bio prisiljen otkazati već zakazani povratak. O operaciji, koja je prema njegovim riječima prošla vrlo dobro, je izvijestio na društvenim mrežama.

“Operacija je prošla vrlo dobro. Cijenim vašu potporu. Sada se spremam za oporavak”, stoji u poruci “Dominatora” uz fotografiju netom nakon operativnog zahvata.

Ozljeda Dominicka Cruza ostaviti će ga godinu dana izvan akcije

Prije nekoliko dana kada je saznao da mora otkazati meč protiv Dominicka Cruza radi teške ozljede je medijima otkrio da ne očajava. To shvaća kao dio svog borilačkog puta…

“Sve je to dio mog puta i ove sve ozljede ostati će dio moje ostavštine”, rekao je Cruz koji će u međuvremenu odrađivati komentatorske gaže.

Rehabilitacija bi trebala trajati nekoliko mjeseci, a Cruz će izvan stroja ostati čitvu 2019. godinu. S obzirom da su mu tek 33 godine, o odlasku u mirovinu i dalje ne razmišlja.

Podsjećamo kako je u posljednjem nastupu 2016. godine poražen od Codyja Garbrandta u meču u kojem je ostao bez svoje titule UFC prvaka u bantam kategoriji. To mu je bio tek drugi poraz u profesionalnoj karijeri. Prvi je doživio protiv Urijaha Fabera 2007. godine u WEC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI