(FOTO) Fanovi bijesni nakon objave postera za treći UFC on ESPN

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.03.2019 11:33h Autor:

Souza vs. Romero

Jučer je objavljen poster za treću UFC on ESPN priredbu, koju 27. travnja predvode Yoel Romero i Ronaldo “Jacare” Souze. Isti je odmah izazvao gnjev fanova, no ne zbog spomenutog dvojca nego zbog činjenice da je gotovo jednako vrijedno mjesto na posteru dobio Greg Hardy.

Ova priredba održava se na Floridi, a osim uistinu spektakularne glavne borbe donosi još nekoliko zanimljivih i atraktivnih okršaja. Među potvrđenim borbama našlo se ime Grega Hardya, koji će svoju drugu UFC borbu odraditi protiv Dmitriia Smoliakova. Nije ta vijest dobro sjela fanovima, no nakon postera su isti postali bijesni.

Naime, već samo angažiranje Hardya dovelo je do podjele među fanovima. Veliki broj njih smatrao je da bivši prijestupnik nema što raditi u UFC-u (takve su ranije tjerali iz promocije, a ne u nju dovodili). Nakon što je kiksao u svojoj prvoj UFC borbi te je doživio poraz, isti su se razveselili. Nadali su se da je time potvrđeno kako bivšem NFL igraču tu nije mjesto. No, Dana White odlučio mu je dati još jednu priliku. Ugovoren je za ovaj event protiv Dmitriia Smoliakova, borca koji je samo za tu priliku vraćen u promociju. Ranije je nastupio dva puta i doživio poraze prekidom od Luiza Henriquea i Cyrila Askera. U pitanju su borci sa samog dna divizije (Henrique više niti nije u UFC-u), a Smoliakov je protiv njih izgledao jako loše. Jasno je bilo kako mu je UFC tražio najlakšeg mogućeg protivnika.

No, ono što je razbjesnilo fanove je spomenuta jučerašnja objava postera. Naime, na njemu se vidi kako su Hardy i Smoliakov sunaslovna borba priredbe, a na plakatu su dobili jednako mjesta koliko i sudionici fenomenalne glavne borbe. Lako je zaključiti kako su društvene mreže krenule gorjeti objavama zgražanja na ovakav potez UFC-a. I rijetko kome je jasno zašto žele stvoriti zvijezdu od borca kojeg barem polovica fanova ne želi niti vidjeti u UFC-u.

Bijes spomenutih neće pomoći i Hardy će svakako biti sunaslovna borba ove priredbe, no uistinu nije jasno što UFC s njim pokušava postići. I stvarno je šteta za ovako krasan program da na njegovom plakatu i u njegovoj sunaslovnoj borbi vidimo nedokazanog posrnulog NFL-ovca protiv jednog od najlošijih UFC teškaša novog vremena. Vjerujemo da UFC ima neku svoju računicu, no nama baš nije jasna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI