(FOTO) Eryk Anders pokazao kakav mu je nered od noge napravio Rountree

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.04.2019 20:33h Autor:

Rountree vs. Anders

Borba Khalila Rountreea Jr. i Eryka Andersa bila je još jedna u nizu odličnih UFC 236 borbi. Rountree je u njoj impresionirao ogromnim borilačkim napretkom, a Anders prije svega štetom koju je uspio primiti, a da se nije predavao.

Rountree je do pobjede došao čisto i uvjerljivo. Pokazao je koliko mu je dobro došao kamp na Tajlandu te nije Andersu dao nikakvu šansu za uključenje u borbu. Posebno opak bio je drugu rundu, kad je čak četiri puta Andersa udarcem slao na pod. No, prije toga je sve pripremio u prvoj rundi, u kojoj su prevladavali low kickovi.

Tim udarcima je Andersa izbacio iz balansa, uništio mu njegovu najveću snagu što je eksplozivnost napada te ga na kraju onesposobio za aktivnije kretanje tijekom ostatka borbe. Anders je na kraju borbe sam priznao kako takve batine nije dobio u životu, a kasnije je pokazao i kako mu izgleda noga nakon tretmana koji mu je priuštio njegov protivnik.

Andersu je posebno stradala desna noga, što se moglo primijetiti već tijekom borbe. Kad se sve ohladilo, izgledalo je još gore. Anders je snimku noge podijelio u svojim Instagram story objavama, a na nju možete naići ovdje.

Nakon što je u UFC pristigao kao veliki potencijal, Anders se sad našao u problemima. Ovaj poraz treći mu je u posljednje četiri borbe. Na njemu je da se što bolje oporavi od ozljeda koje je zadobio u ovoj borbi, jer poraz u idućoj bi ga mogao koštati mjesta na UFC rosteru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI