Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(FOTO) Enfusionovi dizajneri besramno pokrali plakat za UFC 233!? | Fight Site

(FOTO) Enfusionovi dizajneri besramno pokrali plakat za UFC 233!?

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.01.2019 16:35h Autor:

UFC 233

23. veljače borilačka promocija Enfusion će održati svoju veliku priredbu koju su nazvali “Fight of the year 2019”. U glavnoj borbi će se sučeliti Tyfrun Ozcan i Endy Semeleer – obojica prvaci!

UFC će priredbu u kojoj se sastaju dva njihova prvaka Henry Cejudo i TJ Dillashaw održati 27. siječnja , a radit će se o UFC-u 233.

Vjerojatno se pitate kako su povezana ova dva borilačka eventa, u dva različita sporta, na dva različita kontinenta?

Oba imaju gotovo identične službene plakate. A ako je vjerovati društvenim mrežama i fanovima koji su ovu nevjerojatnu sličnost i primjetili, ovo nije prvi put da dizajneri nekih manjih promocija inspiraciju za dizajn postera kradu od Ultimate Fighting Championshipa.

I zaista, ako usporedite dva plakata, oni su praktički identični do posljednjeg detalja. Čak i srednji dio u kojem stoji “champ vs. champ” izgleda gotovo identično.

Za sada nema službene reakcije UFC-a na ovu krađu intelektualnog vlasništva. No, ukoliko američki mediji počnu opširnije pisati o  kopiranju plakata za UFC 233 koji se održava krajem ovog mjeseca, sigurni smo da će čelništvo elitne promocije reagirati.

Nakon što su UFC-ovi dizajneri bili vrlo žestoko kritizirani u 2017. godini radi dizajniranja službenih plakata koji su bili “bez okusa i mirisa”, u 2018. godini je bio primjetan velik napredak. I plakat za UFC 233 je pobrao vrlo dobre kritike borilačkih fanova. Očito je zapao za oko i dizajneru u Enfusionu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI