Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(FOTO) Edwardsu posjekotine i oteklina kao posljedica Masvidalovih šaka! | Fight Site

(FOTO) Edwardsu posjekotine i oteklina kao posljedica Masvidalovih šaka!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.03.2019 10:03h Autor:

Leon Edwards i Jorge Masvidal

Napad Jorgea Masvidala na Leona Edwardsa u “backstageu” O2 Arene dvorane, nakon što su obojica bili trijumfalni u mečevima na UFC priredbi u Londonu, nije prošao bez posljedica za engleskog borca.

Nove snimke koje su se pojavile pokazuju da je Masvidal dobro pogodio Ewdardsa ispod lijevog oka. Dapače, čini se da je Edwards zadobio više štete u ovoj makljaži nakon dvoboja, nego u čitavom meču s Gunnarom Nelsonom. Ispod lijevog oka mu se pojavila oteklina, ali i posjekotina iz koje je krvario dok je davao intervjue engleskim medijima.

“Jorge, nije ti baš poštena igra onako jeftino udarati u prilici kad možeš. Ali, sad si tek najebao. Da tamo nije bilo osiguranja, mislim da se ne bi vratio u SAD. Vidimo se uskoro!”, poručio je svom napadaču Edwards.

Masvidal objasnio zašto je napao Edwardsa: Taj huligan je digao ruke u zrak, a tamo odakle ja dolazim to je znak da ćete me udariti

Očekivano, Masvidal smatra da je Edwards započeo sukob.

“Znači radim svoj intervju i taj huligan u prolazu počne dobacivati kako ću u srpnju dobiti batina i takva sranja”, rekao je Masvidal novinaru Brettu Okamotu s ESPN-a.  “I ja sam rekao ‘možda.’ Možda ću te prebiti u travnju. Možda ne želim čekati srpanj. Možda se niti ne želim boriti s tobom u kavezu jer nisi vrijedan priprema. Borit ću se s tobom ovdje jer si dripac. Rekao sam mu, ‘Reci mi to u lice, a ne dok se udaljavaš od mene. Obojica smo muškarci.’”

Iako je bacio prvi udarac Masvidal tvrdi da nije imao namjeru potući se već je samo reagirao na ponašanje Edwardsa koji je svojim stavom djelovao prijeteće.

“Dok sam mu prilazio držao sam ruke iza leđa tako da zna da ne dolazim stvarati probleme. Ali on je digao ruke u zrak ovako (borbeni stav) i hodao prema meni. E pa, tamo odakle ja dolazim to je znak da ćete me udariti u lice. A to se neće dogoditi. On je gubitnik u životu, neće on mene udariti. Stoga sam bacio kratku kombinaciju i maknuo se. I onda su me njegovi prijatelji pokušali udariti što je velika pogreška jer će im sada ukinuti vizu.”

UFC se i dalje nije oglasio oko incidenta u O2 Areni. Nije poznato hoće  li Masvidal i Edwards snositi posljedice radi nedoličnog ponašanja profesionalnih boraca.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI