(FOTO) Darren Till opako izrezan pred subotnji londonski nastup

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.03.2019 11:38h Autor:

Darren Till

Subota nam donosi UFC Fight Night u Londonu, kojeg će predvoditi Darren Till i Jorgea Masvidal, a čini nam se kako bismo mogli vidjeti jedno novo izdanje engleskog borca.

Do sada smo na Tilla navikli kao na krupnog borca koji koristi svoju masu u svrhu stvaranja prednosti u borbi. Uostalom, sam je sebe nazvao borcem poluteške kategorije koji nastupa u velteru. Najviše straha pred njegove nastupe bilo je oko toga hoće li uspjeti zadovoljiti na vaganju, a video procesa skidanja kilograma za borbu protiv Stephena Thompsona je sve šokirao.

Ipak, moguće da kod njega viđamo neke promjene. Za borbu protiv Tyrona Woodleya, u kojoj je neuspješno napao titulu velter kategorije, bio je čak ispod potrebne granice, a sada djeluje kako da bi u petak mogao proći bez problema.

Till se jučer na Instagramu pohvalio novom fotografijom, a moramo priznati kako četiri dana prije borbe izgleda impresivno. Na njegovom tijelu ne vidi se apsolutno ništa masnog tkiva, odnosno Darren izgleda kao da bi istog trenutka mogao stati na vagu. Naravno, ne možemo biti sigurni ni u kakav podatak budući da ne znamo njegovu kilažu, no ovo je slika Darrena Tilla na kakvu nismo navikli prije nekih prethodnih borbi. A i frizura je drugačija.

Till i Masvidal u subotu predvode UFC Fight Night 147, čiji glavni program počinje u 21 sat po našem vremenu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI