Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(FOTO) Cro Cop odradio prvi trening nakon izlaska iz bolnice | Fight Site

(FOTO) Cro Cop odradio prvi trening nakon izlaska iz bolnice

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.03.2019 09:17h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović otkrio je fanovima kako se vratio u dvoranu i odradio prvi lakši trening nakon izlaska iz bolnice. Podsjećamo, Cro Cop je prije gotovo mjesec dana doživio moždani udar, koji je rezultirao krajem njegove karijere.

Odmah nakon zdravstvenog stanja koje mu se zadesilo, Filipović je otkrio kako mora završiti karijeru te da više nikada neće moći raditi treninge koji uključuju kontakt. Ipak, već tada je rekao kako bez treninga neće moći te da će se istom vratiti prvom prilikom. Jasno, uz prilagođene mjere. To se sad i dogodilo.

Naravno, Cro Cop nije odradio nikakav pravi trening, nego je tek malo “razradio” svoje mišiće, budući da je izjavio kako mu je to trebalo.

“Svjestan sam svega. Danas sam napravio samo lagane mišićne kontrakcije bez opterećenja jer drugo ne smijem. I to puna tri mjeseca do kontrolnog snimanja. Ali, morao sam se malo prokrviti jer četiri i pol tjedna nisam ništa radio, a to je ogroman stres za moje tijelo i već sam se počeo loše osjećati”, napisao je Cro Cop uz fotografiju iz dvorane.

Fanovi su mu pružili podršku, ali tu je i puno poruka upozorenja. Mirko je rekao kako je svjestan svega, a onda je za svoj jučerašnji trening još dodao:

“Moram poštovati liječnički protokol. Ako će me sastaviti radi malo kontrakcija bez opterećenja, i to doslovno 15 minuta, neka me sastavi.”

Cro Cop je karijeru završio s nizom od deset pobjeda, zapravo najvećim pobjedničkim nizom u svojoj uspješnoj karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI