Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(FOTO) Conor McGregor gradi kuće za irske beskućnike | Fight Site

(FOTO) Conor McGregor gradi kuće za irske beskućnike

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.05.2019 09:08h Autor:

Conor McGregor (Instagram)

Otkako se vratio u Irsku, o Conoru McGregoru slušamo većinom pozitivne stvari. Tako se između ostalog iskazao jednim dobrim djelom. Naime, odlučio je krenuti u izgradnju kuća za irske obitelji beskućnika. Prva od njih već je u procesu izgradnje.

McGregor je više puta napominjao kako uspjeh velikim dijelom duguje svom rodnom kraju i domovini. To svakako nije daleko od istine jer je pitanje bi li se stvorilo svo ludilo da već od prve UFC borbe nije iza sebe imao gomilu irskih fanova kao nešto do tada neviđeno u MMA svijetu. S tim je sve krenulo, a preko njegovih impresivnih nastupa se došlo do današnje situacije. I odavno je govorio kako će uzvraćati na najbolji mogući način.

Jedan od tih je njegov novi projekt, koji je otkrio na Instagramu. Započeo je Conor s tim već prije nekog vremena, no tek sada je saznala i šira javnost. Na Instagramu je podijelio nekoliko fotografija, a tekst uz njih nam je objasnio o čemu je riječ.

“Vratio sam se na gradilište, nije me bilo dugo vremena. Ovako izgleda izgradnja mog prvog posjeda. Imamo osam domova kojima se bliži završetak radova. Radi se o trosobnim kućama namijenjenim obiteljima koje trenutno žive u hotelima diljem Dublina, bez kuće koju bi zvali svojom. Neće dugo biti tako, jer kroz oluju dolazi sunce. Hodajući ovom zemljom, razgovarajući sa susjedima i znajući da će uskoro ovdje živjeti obitelji koje će stvarati svoje vlastite uspomene i graditi nazad svoj život, ja sam ponosan čovjek. Irska vječno! Irska na prvom mjestu! Irska zauvijek!”, napisao je Conor.

Najpopularniji borac svijeta već je neko vrijeme kod kuće u Irskoj i nije poznato kad bi se trebao vratiti u SAD. Predsjednik UFC-a Dana White nada se kako će to biti što prije, nakon čega bi mogao s njim sjesti i dogovoriti se po pitanju njegovog povratka u kavez. Suspenzija mu je istekla i ne postoje nikakve prepreke novom nastupu najveće UFC zvijezde. Jedino je pitanje kad će on biti spreman na to

McGregor se nije borio od listopada prošle godine, kad je poražen od Khabiba Nurmagomedova. Više puta je naglasio kako je revanš jedino što ga zanima, no stvari su trenutno tako posložene da rijetko tko može biti siguran kad bi to bilo moguće. Ipak, UFC je i ranije svom najpoznatijem proizvodu radio ustupku nauštrb nekih drugih boraca, tako da ne možemo otpisati niti jednu opciju njegove povratničke borbe. Iako, sa sportskog gledišta čini se kako McGregor trenutno UFC-u ne nedostaje. S onom financijskog je svakako druga situacija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI