(FOTO) Gotovo nije nastupio: Cejudo u srijedu ozlijedio gležanj radi tehničkih problema dvorane za trening u hotelu

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2019 16:46h Autor:

Photo: Twitter

Nije se radilo o ozlijeđenom koljenu, nego o prilično gadno stradalom gležnju. U tjednu velikog UFC-ovog PPV eventa (UFC 238) pojavila se, naime, glasina da Henry Cejudo ne može nastupiti protiv Marlona Moraesa. Bila bi to prava katastrofa za čelnike elitne promocije koji bi radi toga izgubili glavnu borbu priredbe u United Centru u Chicagu.

Nema panike: Cejudo priznao da ima kvrgu na koljenu, ali potvrdio nastup na UFC-u 238

No, Cejudov tim je sve demantirao, a sam šampion je izjavio da je udario koljenom u nešto i da mu je nastala manja kvrga, ali da nema opasnosti od otkazivanja nastupa. Nakon što je olimpijski pobjednik noćas nokautirao Marlona Moraesa u trećoj rundi uzevši pritom i drugu UFC titulu, pokazalo se da medijima nije govorio istinu i da je zaista postojala realna mogućnost da ne nastupi u Chicagu.

Kao što smo rekli u prvoj rečenici ovog teksta – nije se radilo o koljenu, nego o gadno iščašenom gležnju. Informaciju je novinarima prenio trener Henrya Cejuda Eric Albarracin. On im je poslao fotografiju Cejudovog gležnja od srijede i otkrio je da se ozljeda dogodila na treningu dok je hrvao u za to pripremljenoj hotelskoj prostoriji.

“Henry se ozlijedio u srijedu u hotelu dok je trenirao. Podloga na kojoj su borci trenirali nije bila najbolje zalijepljena. Zato je danas imao dvostruki steznik na tom gležnju”, dodatno je pojasnio poznati novinar Ariel Helwani na svom Twitteru.

Nasreću, liječnička služba UFC je uspjela reducirati otok i Cejudo je u konačnici mogao nastupiti u “main eventu” UFC-a 238. Zamislite kakva bi šteta bila da je propustio osvojiti dvostruku krunu koja ga je katapultirala među najveće borce u povijesti UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI