(FOTO) Cejudo spavao sa svojim novim UFC pojasem

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.01.2019 17:36h Autor:

Henry Cejudo

Henry Cejudo je proteklog vikenda na prvom UFC-ovom eventu na ESPN+ platformi, koji je održan u Brooklynu, šokirao svijet. Pobjeda protiv prvaka iz više bantam kategorije je svakako iznenađenje, ali način na koji je bivši olimpijski pobjednik “satrao” TJ Dillashawa za samo pola minute apsolutno nitko nije očekivao.

Time je zadržao svoj pojas u muha kategoriji – kategoriji kojoj se i dalje ne zna konačna sudbina. Cejudo je prvi UFC prvak kojem je uručen novi, redizajnirani UFC pojas. A on je odlučio, baš kao i mnogi prvaci prije njega, “provesti noć” sa svojim “zlatom”.

“Uvijek se sjetiti da morate zaspati sa snom i probutiti se sa svrhom. Ja sam mnogo sanjao. Sada sam već umoran od sanjanja. Upravo sam legao u krevet sa svojim novim UFC Legacy pojasem. Mogu biti miran sada kada znam da je nova era muha kategorije ispred nas. Mirno spavajte svi borci iz muha kategorije, probali su nas ubiti, ali uspjeli smo preživjeti”, napisao je Cejudo.

Doduše, još uvijek nema jasne potvrde da će UFC zaista i zadržati promociju koju su htjeli ubiti. Nije tajna da je Dillashaw spušten u muhu kakao bi uništio čitavu diviziju. Sada, kada je Cejudo pobijedio u ovom super meču, situacija je nešto više kompliciranija nego ranije. No, u  ovom trenutku se i dalje  ne zna koji su planovi Dane Whitea i njegovih kolega iz vrha elitne promocije. Ako je suditi prema mišljenju najboljih MMA analitičara, onda UFC ipak nije odustao od gašenja kategorije do 57 kilograma…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI