(FOTO) Cat Zingano pokazala svoj novi izgled gusarskog kapetana

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.01.2019 12:07h Autor:

Cat Zingano

Cat Zingano trenutno se nalazi na oporavku od teške ozljede koju je doživjela u borbi protiv Megan Anderson na UFC 232 eventu. Unatoč spomenutoj ozljedi, nije joj problem sa svijetom podijeliti svoj novi “look”.

Zingano je u borbi doživjela ozljedu oka, nakon što je high kick Megan Anderson prošao tako da ju je krzala nožnim palcem. Borba je prekinuta i Australka je slavila tehničkim nokautom, a Zingano je otkrila kako je bila uplašena da je ostala bez oka. Zbog toga je žmirila od udarca pa sve dok nije došla pred liječničku ekipu.

Na kraju je sve prošlo uz posjekotinu i samo oko nije oštećeno, no unatoč tome neko vrijeme  mora biti zaštićeno od vanjskih podražaja. To je odrađeno povezom za oko, a sve izgleda tako da se Cat našalila na svoj račun, izjavivši da izgleda kao gusarski kapetan.

Na Instagramu je podijelila i nekoliko fotografija, a komentari su više nego pozitivni. Neki je smještaju u film Kill Bill, neki joj govore da izgleda još bolje, a neki da bi je bez problema i s tim povezom izveli na večeru. Unatoč slabijim rezultatima u posljednje vrijeme, popularnost Cat Zingano ne pada. Nadamo se kako će se brzo oporaviti, a onda bi bilo sjajno vidjeti revanš protiv Anderson. Na ishod prve borbe je podnijela žalbu, no teško da će joj tako nešto upaliti, budući da ono što se dogodilo nije regulirano pravilima.

View this post on Instagram

Faith and good decisions, we make it work. Even the ugly days have purpose. #alphacatzingano #alphacubzingano #teamalphacat #acz #catzingano

A post shared by Cat Zingano (@alphacatzingano) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI