(FOTO) Bader objavio fotografiju sebe i Caina Velasqueza iz hrvačkih dana na fakultetu

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2018 12:14h Autor:

Ryan Bader

Ryan Bader i Cain Velasquez bili su svojevremeno kolege koji su zajedno nastupali za Arizona State Sun Devil hrvački tim. Bader je na svom Instagramu objavio fotografiju iz tog vremena.

35-godišnji Bader i 36-godišnji Velasquez imali su sličan put. Zajedno su hrvali na fakultetu, a obojica su odmah nakon toga ušli u MMA, odnosno obojica su to napravili s 23 navršene godine. I obojica su došli do velikih uspjeha. Bader, koji je trenutno Bellatorov prvak poluteške kategorije te čeka borbu protiv Fedora Emelianenka za teškašku titulu, motiviran je potencijalnim povratkom Caina u kavez pa je objavio vrlo zanimljivu fotografiju.

Na njoj se nalaze on i Cain u vrijeme hrvanja na fakultetu. Godina je otprilike 2004. ili 2005., što možemo pretpostaviti jer Bader nije naveo ništa osim toga da je to bilo fakultetu. Kod Caina je već tada bila vidljiva njegova poznata “Brown Pride” tetovaža, ali najzanimljivije je vidjeti njegovu frizuru. Što se tiče Badera, naveo je kako je nastupao u kategoriji do 89 kilograma, ali vrlo ga je lako prepoznati.

Cain Velasquez posljednji put se borio u srpnju 2016. godine na UFC 200 eventu, a idući nastup bi mogao imati 17. veljače iduće godine. Govori se o tome kako će predvoditi prvi UFC event na glavnom ESPN kanalu te da će se boriti protiv Francisa Ngannou.

No, tu je i ono zbog čega ste otvorili ovaj članak, spomenuta fotografija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI