Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Forrest Griffin: Znao sam da je TRT loš, ali vrijedilo je i ponovno bih ga koristio | Fight Site

Forrest Griffin: Znao sam da je TRT loš, ali vrijedilo je i ponovno bih ga koristio

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.06.2014 18:58h Autor:

Forrest Griffin

Bivši UFC-ov prvak i član kuće slavnih, Forrest Griffin, priznao je korištenje nedozvoljenih sredstava te smatra kako UFC nije trebao ukinuti dozvolu korištenja TRT-a. Svjestan je da on loše utječe na zdravlje, no isto tako, uvjeren je kako se sve to isplati.

Forrest Griffin imao je TRT dozvolu za svoju borbu protiv Tita Ortiza na UFC 148 eventu, no i sam je potvrdio da je imao više iskustva sa sličnim sredstvima. "Koristio sam i bilo je sjajno. Kada sam počeo imao sam dva problema sa steroidima. Prvi je bio što su ilegalni, a ja sam ih tada koristio. Drugi je bio taj da govoriš fanovima, djeci i mladima kako moraš koristiti nedozvoljena sredstva da bi bio tako dobar", rekao je Griffin, no onda ipak sam sebe ispravio: "No, ne moraš ih koristiti. Najbolji borci, kao što su Jon Jones, Anderson Silva ili GSP ih ne koriste, njima je priroda dala ono što drugima nije. Doping koriste borci koji su jednu razinu ispod najviše klase, no žele biti jednako dobri kao oni najbolji."

Kaže da mu za sebe nije žao što ih je koristio, iako je svjestan posljednica. "No, da se razumijemo, bio sam potpuno svjestan što radim. Koristio sam ono što mi je liječnik dao, no uvijek tu postoji šansa da ti se povećaju srce ili prostata, čak i da izgubiš prostatu, da ne možeš biti seksualne aktivan nakon 50 godina starosti i sl. No, efekt koji sam dobio korištenjem je apsolutno vrijedan tog rizika. Vrijedi je ugroziti si život da bi bio dobar u onome što radiš", objasnio je svoj stav Forrest.

Forrest je također izrazio simpatije prema Chaelu Sonnenu te rekao kako je bio u sličnoj situaciji te se i on povukao. No, isto tako, rekao je kako trenutno koristi TRT jer mu osigurava normalan život.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI