Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Forest Griffin analizirao McGregorove udaračke vještine: “On ima nešto što možeš dobiti samo od Boga” (VIDEO) | Fight Site

Forest Griffin analizirao McGregorove udaračke vještine: “On ima nešto što možeš dobiti samo od Boga” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.10.2018 20:03h Autor:

McGregor vs. Alvarez

Na službenom Youtube kanalu UFC-a pojavila se analiza udaračkih vještina Conora McGregora, koju je odradio bivši UFC-ov prvak i jedan od najpopularnijih boraca ikad, Forest Griffin.

“Khabib protiv Conora je najiščekivanija borba svih vremena i vjerojatno najveća borba u povijesti UFC-a. S jedne strane imamo najboljeg udarača u UFC-u, a s druge najboljeg grapplera”, rekao je Forest odmah na početku, čime je krenuo u analizu onoga kako Conor McGregor može vratiti pojas lake kategorije u svoje vlasništvo.

On smatra kako je pet glavnih faktora u onome što radi irski majstor, a tu su kontrola distance, brzina, “tajming” te snaga lijeve, odnosno desne ruke. Naravno, sve to je popraćeno snimkama koje nam još jednom potvrđuju koliko je on zapravo dobar. Ukratko, Conor jednostavno zna kada treba krenuti u svoj najbolji udarac, koji je također objašnjen, odnosno Forest je prikazao način njegovog izvođenja. Tako je prošao za svaki od pet navedenih faktora.

Ukratko, Forest smatra kako Conor McGregor posjeduje nešto s čime se moraš roditi, odnosno nešto što je dar od Boga. A on je taj dar odlučio iskoristiti do svog maksimuma.

Pogledajte kako je Forest objasnio ono što radi “The Notorious”, i to radi vjerojatno najbolje na svijetu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI