FN Auckland: Najbolja borba Villantea i O’Connella, a najbolji nastup Oliveiri i Marquardtu

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.06.2014 13:39h Autor:

Nate Marquardt

Nakon UFC Fight Night u novozelandskom Aucklandu, podijeljeni su i bonusi. Tako su najbolju borbu odradili Gian Villante i Sean O'Connell, a za svoje odlične submissione, dodatnih 50.000 dolara dobili su Oliveira i Marquardt.

U večeri (odnosno jutro po našem vremenu) koja je obilovala odličnim borbama, Dani Whiteu i kolegama nije bilo lako dodijeliti bonuse za najbolje nastupe i borbu. Ipak, oni su na kraju pripala dvjema pravim zvijezdama večeri, Nateu Marquardtu i Charlesu Oliveiri, koji su naprosto oduševili, a najboljom borbom proglašena je ona najizjednačenija, između Giana Villantea i Seana O'Connella.

Oliveira je svoj bonus apsolutno zaslužio prekrasnog predstavom. Njegove grappling vještine je čisti užitak gledati, a kad postane prvi borac koji je na predaju prisilio legendarnog Hiokia, ovaj bonus je apsolutno zaslužen. Isto tako, Marquardt je pokazao dobar osjećaj za tajming, kada je jedan pokušaj ustajanja Jamesa Te Hune, iskoristio za hvatanje ruke te polugu, koja mu je osim pobjede nad favoritom, donijela i lijep novčani dodatak.

Za ovim bonusom sigurno mogu žaliti Vik Grujić i Jake Matthews. Prvi je ostvario nokaut pobjedu nad Chrisom Indichem, i to krajem odlične prve runde, dok je mladi Matthews prikazao sjajan judo i vrlo lijepa bacanja te na kraju pobjedu jednim od najatraktivnijih submissiona, trokutom.

Sean O'Connel doživio je drugi poraz u dva UFC nastupa, no i on i Gian Villantea pružili su sjajnu i izjednačenu borbu, gdje je podijeljena odluka mogla biti jedini pravi ishod. Na kraju će tugu poraza utopiti u ovom bonusu, a nakon ovakve predstave vjerojatno će dobiti još jednu šansu. Vrijedi spomenuti da je ponudu za obje svoje borbe prihvatio u vrlo kratkom roku, nakon otkaza prvobitno planiranog borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI