Floyd saznao tko je Ronda, pa joj se ispričao

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.07.2014 16:11h Autor:

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather saznao je tko je Ronda Rousey te se ispričao i čestitao im na dosadašnjim uspjesima. Kao razlog neinformiranosti, naveo je to da inače prati druge sportove.

Nakon što je pitanje o Rondi Rousey odgovorio s "ne znam tko je taj", Floyd Mayweather probudio je veliko zanimanje po svim borilačkim portalima. Nije se znalo da li je on to mislio uistinu ili je pokušao uzvratiti provokaciju, no sad je sam Floyd objasnio o čemu je bila riječ.

"Ovim joj putem želim čestitati na svim njenim uspjesima do sada i ispričati joj se što nisam znao tko je ona. Inače pratim druge sportove, kao što su football, baseball i sl. Što se tiče boksača i drugih boraca, najčešće mi nekoga pokažu moji asistenti i onda ja samo kažem treba li tog borca potpisati ili ne", rekao je najplaćeniji sportaš današnjice.

Ne zna se zna li Floyd nakon ove izjave da Ronda nije boksačica, nego članica UFC-a, no vjerujemo kako će ispriku prihvatiti. Floyd je još bio kratko upitan što misli o angažiranju u MMA-u te je samo izjavio da su zainteresirani za ulaganje u sve kontaktne sportove.

Kao što možete zaključiti, Floyd je u ovom razgovoru djelovao kao promotor, a ne kao borac te je i sam pristup bio drugačije nego što je to inače u njegovim javnim nastupima

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI