Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Florian: U idućih par mjeseci pada odluka o nastavku karijere | Fight Site

Florian: U idućih par mjeseci pada odluka o nastavku karijere

UFC 18.05.2012 06:11h Autor:

Kenny Florian

Borac koji je čak tri puta imao priliku osvojiti titulu UFC prvaka u lakoj kategoriji, Kenny Florian, još uvijek ne zna hoće li moći nastaviti MMA karijeru.

Florian posljednjih mjeseci ima prilično velikih problema sa svojim leđima i trenutno je neizvjesno kako će se cijela situacija razviti. “Zasad izgleda dobro, ovaj tjedan ću odraditi neka testiranja, neke vježbe već sad mogu odraditi, iako to još uvijek nije razini kao što samo mogao prije. Vidjet ćemo kako će moje tijelo izdržati i nekoliko idućih mjeseci bit će presudno za odluku hoću li se moći vratiti”, rekao je Florian za Fight Hub TV.

“To je bio moj život posljednjih 7-8 godina, posvetio sam sve tome. Ne mogu vam reći koliko sam toga žrtvovao kako bih bio na ovoj razini, propuštao praznike, propadale su mi veze… Nije mi lako biti udaljen od sporta kojeg toliko volim”, dodao je UFC-ov borac.

No, što ako se dogodi crni scenarij? “Bez sumnje spreman sam na to da je moguće da se neću moći više boriti, ali imam neke rezervne planove i angažmane, kao primjerice komentatorski posao za UFC on Fuel TV.”

“Melendezu je potreba konkurencija i zaslužuje boriti se protiv najboljih na svijetu. To nije njegov problem, već čelnih ljudi Strikeforcea koji mu moraju pronaći adekvatne protivnike. On se također želi boriti protiv najboljih i nadam se da će tako i biti”, komentirao je KenFlo meč koji će se ovog vikenda održati u njegovoj kategoriji u Strikeforceu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI