Florian: Stipe Miočić je taj koji bi mogao prestići Fedora i postati najbolji teškaš svih vremena! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2017 16:22h Autor:

Stipe Miočić

Kenny Florian, bivši UFC-ovac, a danas poznati analitičar i komentator, je u svojim prognozama za UFC 211 bio iznimno točan. Iako se ne kladi se na slobodnu borbu, ali i inače ne ulazi u kladionice jer je na fakultetu upao u nevolje upravo radi tog “hobija”, njegova predviđanja su vrlo često od koristi onima koji se klade. Tako je proteklog vikeda prognozirao pobjedu Stipe Miočića protiv Juniora dos Santosa. Naravno da je bio u pravu.

U razgovoru sa svojim kolegom Jonom Anikom, izrazio je mišljenje da bi Stipe Miočić po svemu sudeći mogao postati najveći i najbolji teškaš u povijesti MMA sporta.

“Po mom mišljenju Stipe se ovom pobjedom ubacio u razgovor o toj temi. Mogao bi postati najboljih svih vremena. Ne kažem da je već sada Fedor, ali ovo je impresivno. Nanizao je 17-2”, uvodno je rekao Anik, a na to se Florian nadovezao:

“Vrijeme će pokazati. Možda će biti najbolji teškaš svih vremena i prestići će Fedora. Pogledajte koliko je konzinstentan, kako odrađuje posao u Octagonu. Očito se sport promijenio, napredovao je i svi su danas više tehnički potkovani, no to Stipi nije smetalo. On je izašao i slomio Dos Santosa kao da uopće ne respektira njegovu snagu. Junior je puno opasniji kada se kreće prema naprijed, puno je kreativniji u ofenzivi. Zato se Miočić odlučio na pritisak kojim je doslovno ugasio ofenzivu Juniora dos Santosa”, rekao je Florian i zaključio:

“Kakva impresivna predstava Stipe…”

U daljnjem razgovoru o sljedećem Miočićevom protivniku, ponovno se pojavilo ime Francisa Ngannoua. Ipak, obojica bi radije vidjela Caina Velasqueza…

“Francis Ngannou je meni tek opcija C. Velasquez bi trebao biti prva opcija. To bi bio klasik. Prije nego što se Cain umirovi, volio bih vidjeti taj meč. Ali zadnji put kada sam ga vidio se još oporavljao i nije ozbiljno trenirao. Sporije se vraća kako bi bio siguran da je njegovo tijelo na 100 posto i da se dobro zaliječi. Ako se vrati na 100 posto, mislim da je to najbolja moguća borba za Stipu.”

“Ne bih volio vidjeti Francisa tako brzo u tom meču. Možda bi on to i uspio izvesti (pobijediti Stipu op.a), ali mislim da se mora još razvijati i napredovati. Iako je divizija jako mršava u ovom trenutku govoreći o Stipinim protivnicima”, smatra Florian.

Čitav razgovor pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI