Fitch: Maia je monstrum u velteru

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.12.2012 11:47h Autor:

Jon Fitch

UFC 156 će nam ponuditi i dvoboj u velter kategoriji između Jona Fitcha i Demiana Maie. Radi se o okršaju koji bi mogao jednog od ovih boraca gurnuti na sam vrh divizije među potencijalne kandidate za izazivačku poziciju.

Fitch je u razgovoru za ESPN nahvalio svog protivnika ustvrdivši da se radi o jednom od najboljih boraca svijeta u velteru.

"Bit će to zanimljiv dvoboj. Još uvijek nisam poradio na svojoj taktici, no vjerujem da bih trebao navaliti iz svih oružja koja imam", objašnjava Fitch i dodaje:

"On je stvarno monstrum u velter kategoriji. Bio sam iznenađen koliko je krupan kada sam ga vidio na UFC-u 153 u Rio de Janeiru. Nekako imam osjećaj da je velter njegova prava kategorija i da se ovdje trebao natjecati."

Ovaj bivši izazivač je u listopadu svladao mladu brazilsku nadu, Erika Silvu, jednoglasnom odlukom sudaca tako najavivši velike stvari u nastavku svoje karijere. Uvjerljiva pobjeda mu je pomogla i da zaboravi težak poraz od Johnyja Hendricksa koji ga brutalno nokautirao u pretposljednjem dvoboju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI