Fitch: BJ Penn je kukavica koja bježi i skriva se!

UFC 08.08.2012 11:15h Autor:

Jon Fitch

 

 Jon Fitch definitivno ne spada među one koji su oduševljeni što je BJ Penn odlučio pripreme za svoj idući meč odraditi u American Kickboxing Academyju.

Bivši UFC-ov prvak u lakoj kategoriji, BJ Penn, odlučio se vratiti nakon i ne odveć duge pauze, a priprema za svoju iduću borbu želi odraditi u American Kickboxing Academyju.

Radi se o jednom od najboljih klubova u SAD-u, pa je njegove brojne fanove razveselila takva najava. No, odmah se oglasio i jedan borac koji nije njegov preveliki fan, pa nije baš sretan što će trenirati u istom klubu.

Jon Fitch ne skriva svoje ogorčenje što će dijeliti klub s Pennom, a sad je to svoje razmišljanje i dodatno pojasnio. ”Ovdje u AKA-u imamo ljude koji su došli boriti se, koji će ući u kavez s bilo kime i neće se bojati. Također, imamo ljude poput BJ Penna koji su kukavice, koji kažu da će se boriti, a onda pobjegnu i sakriju se.”

Penn je i ranije u jednom razdoblju svoje karijere već trenirao u AKA-u, no Fitcha to ne zanima previše… “Još jednom kažem, on je kukavica, nije dobrodošao ovdje!”

Proteklih nekoliko dana upitno je hoće li uopće Penn imati meč nakon što se MacDonald ozlijedio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI