Firas Zahabi: GSP će se vratiti, a protivnik će biti veliko ime!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.06.2015 10:06h Autor:

Georges St-Pierre

Bivši UFC prvak u velter kategoriji Georges St-Pierre posljednji je meč imao u studenom 2013. i od tad ne prestaju nagađanja hoće li se ponovo vratiti u oktogon.

Georges St-Pierre je na UFC-u 167 podijeljenom odlukom sudaca svladao Johnyja Hendricksa, obranio naslov i nakon toga se povukao. Njegov bivši trener Firas Zahabi pojavio se u Inside MMA i govorio o mogućnosti da se GSP ipak vrati u oktogon.

"GSP trenira tri puta tjedno i svaki put kad treniramo s njim izgleda bolje nego kad je bio na vrhuncu. Trenira kao što je trenirao kad se pripremao za borbu. Mislim da će se vratiti i to će za njega biti određena avantura. Nije previše zaniteresiran za naslov i nije mu bitno da bude najpoznatiji. On jednostvano voli uzbuđenje koje donosi natjecanje. Ne mislim da će samo tako otići. Kad stave njegovo ime na plakat onda će pored njega morati biti još jedno veliko ime.", izjavio je Firas Zahabi.

"Nas smo se dvojica uvijek zalagali za istu stvar. Obojica želimo da sport bude 100 posto čist. Mislim da je trebao odmor jer mu je život bio neoravnotežen. Stalno je trenirao i žrtvovao se. Trebao je privatan život. No, priča s dopingom u ovom sportu ga je uvijek brinula. Uvijek je sumnjao u neke pojedince s kojima se borio. Budimo realni, koliko je MMA boraca uhvaćeno u dopingu? Puno njih."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI