Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Firas Zahabi: GSP će se boriti još jednom, no tek za godinu ili dvije | Fight Site

Firas Zahabi: GSP će se boriti još jednom, no tek za godinu ili dvije

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.01.2018 10:39h Autor:

Firas Zahabi i Georges St-Pierre

Teško je znati hoće li se i kada Georges St-Pierre vratiti i odraditi još koju borbu, kao što mu je bio plan nakon što se odlučio reaktivirati. Ne zna to niti njegov trener i prijatelj, Firas Zahabi, no pokušao je iznijeti svoje mišljenje.

GSP je pobjedom protiv Bispinga postao četvrta osoba koja je ponijela UFC titulu u dvije različite kategorije, no odlučio da neće pokušati postati prva koja je obje titule barem jednom obranila. Zaradio je veliku svotu, osjetio je borbu i došao je do pobjede te je odmah rekao kako se prvo mora oporaviti, a onda vidjeti što i kako dalje.

“Georges se osjeća sjajno i stvarno mu je dobro u životu. Ne namjeravam ga zamarati ikakvim pitanje o idućoj borbi jer znam da takva pitanja svakodnevno dobiva sa svih strana. Kada se vidimo uopće ne razgovaramo o tome. Dobro se poznajemo i znam kako razmišlja, a isto tako on zna kako ja razmišljam i nema potrebe ići dalje od toga”, rekao je Firas Zahabi na pitanje o tome kada ćemo ponovno gledati njegovog najpoznatijeg borca. Iako nije znao reći što se može dogoditi, odlučio je kako će dati svoje mišljenje:

“Moje osobno mišljenje je kako će se sigurno ponovno boriti. Iako, to još uvijek niti on ne zna, nitko ne zna, ja samo iznosim svoje mišljenje jer znam koliko se voli natjecati, koliko je kompetitivan tip i znam da će jednog dana doći i reći kako mu je potreban izazov. To je do toga kakva je on osoba.”

Ipak, vrijeme je teško odrediti, budući da GSP ima i drugih poslova. Svako malo bude angažiran u filmovima ili nekim drugim televizijskim projektima pa će puno toga ovisiti i o tome.

“Ne mogu znati kada će to biti i koliko neće nastupati. Mislim kako će biti izvan svega sigurno godinu dana, možda i dvije. Svi mi volimo Georgesa, no on je toliko godina ostavio u ovome, odradio je toliko borbi i mislim da zapravo nije pošteno od nas tražiti ga da nastavi.”

Ovo se svakako neće svidjeti Tyronu Woodleyu, koji se nada da bi GSP mogao dobiti želju za borbom do kasnog proljeća ili ljeta, kada bi on trebao biti spreman za svoju iduću borbu. Više puta je ponovio kako je Rafael Dos Anjos zaslužio borbu za njegov pojas, no da se nada kako će prije toga ipak odraditi borbu s najuspješnijim velter prvakom u povijesti. Ukoliko je vjerovati Zahabiju, to baš i nije realna opcija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI