Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Firas Zahabi: Duffy se ozlijedio posljednji dan sparinga | Fight Site

Firas Zahabi: Duffy se ozlijedio posljednji dan sparinga

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.10.2015 20:33h Autor:

Joseph Duffy

Glavni trener Tristar Gyma, Firas Zahabi, rekao je nešto o ozljedi zbog koje je Joe Duffy prisiljen otkazati nastup na subotnjem UFC eventu. Zanimljivo je kako se ozljeda dogodila u subotu, a to je bio posljednji dan sparinga.

Zahabi je Duffya jako dobro priprema za ovu borbu, a kako smo mogli vidjeti, borac se činio iznimno spreman. No, i takvima se uspiju dogoditi neugodne ozljede. Pisali smo kako je riječ o potresu mozga, no objašnjeno je kako je zapravo u pitanju bila kontuzija, odnosno zgnječenje tkiva. 

"Duffy je tu kontuziju doživio posljednjeg dana sparinga. One su inače vrlo ozbiljna stvar i ako se ne tretiraju dobro, može doći do ozbiljnih posljedica. Zato mislimo kako je bila dobra stvar poslušati liječnika. Napravili smo ono što je najbolje za njegovo zdravlje", rekao je Zahabi.

Zahabi je već otputovao u Dublin, gdje će biti u kuta dva borca, koji su se također pripremali u Tristar Gymu. To su Steven Ray i Tom Breese, borac koji nastupa protiv Cathala Pendreda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI