Firas Zahabi: “Da se sada bore Holloway i McGregor, Holloway bi pobijedio prekidom!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2019 10:44h Autor:

Conor McGregor & Max Holloway

Prvak UFC-ove perolake kategorije Max Holloway se također spominje kao mogući protivnik Conora McGregora u idućem razdoblju. “Blessed” sve teže skida kile i spušta se u svoju diviziju pa se očekuje da će u konačnici morati otići u onu do 70 kilograma. A to onda otvara mogućnost za veliki revanš!

Naime, dvojac se već sastao sada već davne 2013. godine, a u tom meču Irac je slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Mnogi misle da bi rezultat sada bio drugačiji. Havajac je tada bio na početku svoje MMA karijere, a do današnjeg dana je napravio ogroman skok.

Jedan od takvih je i slavni trener u TriStar Gymu Firas Zahabi. Govoreći u svom podcastu na službenom YouTube kanalu dvorane, Zahabi je ustvrdio da tipuje na Hollowaya u možebitnom revanšu.

“Da moram birati između Hollowaya i McGregora danas, izabrao bih Maxa Hollowaya”, rekao je Zahabi, a onda i objasnio svoj odabir:

“Mislim da se Holloway u svakom smislu poboljšao od tada. Prema meni, Holloway bi ga pobijedio većom frekvencijom udaraca. Jednostavno bi više radio od Conora. Mislim da bi napravio nešto vrlo slično što je Nate Diaz napravio McGregoru, ali još više. Mislim da se McGregor izvukao s mnogim sitnicama u meču protiv Natea Diaza, recimo s udarcima nogama. To mu ne bi prošlo protiv Hollowaya.”

U nastavku je ponovno usporedio Hollowaya s boljom verzijom Natea Diaza.

“Holloway baca istu količinu udaraca kao i Diaz, ima istu čvrstu bradu kao Diaz. Samo što je još više atletičan, ima više varijanti svojih napada, udara više nogama, baca više koljena i laktova, a brada mu je fenomenalna. Mislim da bi pobijedio prekidom u kasnijim rundama. Mislim da je to i neki primjer kako pobijediti McGregora, sada borci to malo više shvaćaju nego prije”, zaključuje glavni trener TriStar Gyma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI