Finkelstein nagovara Fedora na povratak u ring!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2013 08:32h Autor:

Fedor Emelianenko

Fedor Emelianenko, po mnogima najbolji MMA borac svih vremena, uživa u svojoj mirovini već otprilike osam mjeseci, no ne prođe par tjedana bez da se ponovno aktualizira tema o njegovom povratku u ring ili kavez.

Ovog put tu je priču čak pokrenuo Vadim Finkelstein, čelni čovjek M-1 Globala koji je zastupao Fedora u njegovim borbama. Otkrio je također da postoji mogućnost suradnje njegove organizacije i UFC-a koji želi doći na veliko rusko tržište.

"UFC neće moći biti bolji od M-1 u Rusiji, ali ja sam spreman na suradnju s njima, iako je Dana White prilično težak čovjek. Ne očekujem mnogo UFC-ovih evenata u Rusiji, možda će doći jednom godišnje. Rusija im neće tako dobro odgovarati. Ja sam im spreman ponuditi M-1 prvake ukoliko se dogovorimo, volio bih kad bi naši borci nastupali u Rusiji, da ne moraju non stop mijenjati organizacije", rekao je Vadim.

Upitam kako se snalaze bez Fedora, Finkelstein nije odavao dojam očajnog čovjeka, no ipak je priznao da ga pokušava nagovoriti na povratak borbama, ali je svjestan da su mu šanse za uspjeh minimalne.

"Nikad nismo bili ovisno o Fedoru, tako da nam ide jako dobro i bez njega, a uskoro krećemo sa svojim turnirom teškaša. Pokušali su mu to ubaciti čak i Kharitonova, ali nismo se ipak dogovoriti. Kad je u pitanju Fedor, ja svaku mogući priliku iskorištavam kako bih ga pokušao nagovoriti na povratak, znam da on ima još puno toga za pokazati svijetu. No, on je osoba koja se drži svojih odluka, iako bih ga ja vrlo rado vidio ponovno u akciji", dodao je predsjednik M-1.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI