Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Finkelstein: “Kako UFC ne bi htio Fedora koji mu može donijeti milijune?” | Fight Site

Finkelstein: “Kako UFC ne bi htio Fedora koji mu može donijeti milijune?”

UFC 29.03.2012 19:58h Autor:

Fedor i Vadim Finkelstein

Dana White ovog je tjedna malo bocnuo Fedora i njegovog menadžera Vadima Finkelsteina izjavivši da Fedor neće nikad moći doći u UFC i konstatirao da im vjerojatno sada nije do smijeha.

Na reakciju iz M-1 Globala nije se moralo predugo čekati, Daninu izjavu komentirao je čelnik čovjek M-1 Globala Vadim Finkelstein u razgovoru za jedan od najspojećenijih ruskih portala gazela.ru.

“Morate poznavati Danu. Kad kaže da ga Fedor ne zanima, to zapravo znači da je zainteresiran. On jedno kaže, a drugo radi. Kako netko ne bi htio borca koji mu može donijeti milijune. Fedorova borba s bilo kime u UFC-u može srušiti sve rekorde gledanosti”, smatra Finkelstein.

“Mi smo spremni na razgovor s UFC-om, samo što Dana misli da ćemo mi doći, kleknuti na koljena i reći da smo spremni potpisati ugovor pod bilo kakvim uvjetima. To se, naravno, neće nikad dogoditi. Fedor ne zaslužuje ništa osim poštovanja. Za Fedora postoji veliko zanimanje, mi smo zainteresirani za njegov nastup u UFC-u, ali ne pod bilo kakvim uvjetima.”

Sapunica je ovo kojoj vjerojatno neće tako brzo doći kraj, osim ako Fedorov menadžment ne prihvati uskoro ponudu indijske organizacije Super Fight League, koja je vrlo zainteresirana za njegov angažman, a vjerojatno bi i ponuda bila dovoljno financijski izdašna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI