Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Finaliziran program UFC Fight Nighta u Belfastu | Fight Site

Finaliziran program UFC Fight Nighta u Belfastu

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.10.2016 12:11h Autor:

Gegard Mousasi

Finaliziran je program UFC Fight Nighta 99, koji će se 19. studenog održati u Sjevernoj Irskoj, tj. u gradu Belfastu. Program će sadržavati 12 borbi.

Do jučer je kao glavna borba eventa glasila ona između Dong Hyun Kima i Gunnara Nelsona, no nakon Nelsonove ozljede je promocija reagirala te kao glavnu borbu postavila onu između Gegarda Mousasija i Uriaha Halla. Sunaslovni meć pripada Rossu Pearsonu i Jamesu Krausea.

Glavni program sadrži ukupno četiri borbe, između ostalog i debi bivšeg teškaškog Bellator i M-1 prvaka Alexandera Volkova. On se bori protiv Timothya Johnsona, a main card otvara borba Artema Lobova i Teruta Ishihare.

Uvodni program predvoditi će posljednja borba u karijeri Neila Seery, kojeg čeka susret s Ian McCallom, dok će nastupiti još veliki broj kvalitetnih, ponajviše europskih boraca.

Isti dan kad je i ovaj event, odmah po završetku istog, održava se i Fight Night 100, koji je dogovoren za održavanje u Brazilu.

UFC Fight Night 99 – Popis borbi

Uriah Hall vs. Gegard Mousasi
James Krause vs. Ross Pearson
Timothy Johnson vs. Alexander Volkov
Teruto Ishihara vs. Artem Lobov

Ian McCall vs. Neil Seery
Magnus Cedenblad vs. Jack Marshman
Ali Bagautinov vs. Kyoji Horiguchi
Kevin Lee vs. Magomed Mustafaev
Amanda Cooper vs. Anna Elmose
Mark Godbeer vs. Justin Ledet
Zak Cummings vs. Alexander Yakovlev
Milana Dudieva vs. Marion Reneau

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI