Fijasko: UFC-ov komentator Goldberg nakon NFL debija vrijeđao fanove, pa dobio otkaz!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.10.2014 11:10h Autor:

Mike Goldberg

Poznati UFC-ov dugogodišnji "glas" Mike Goldberg više nije voditelj na FOX televiziji gdje je radio kao TV komentator prijenosa američke profesionalne nogometne lige (NFL). Nakon što je ove nedjelje odradio prijenos Vikingsa i Lionsa, odlučio je "odsparirati" par rundi s fanovina na Twitteru. To je za FOX bilo previše, pogotovo jer se radilo o Goldbergovom debiju na ovom poslu.

Iako je bio na rasporedu i za prijenos utakmice Vikings vs. Bills, američka nacionalna TV kuća ga je skinula s programa te će ga zamijeniti drugi komentator Tim Brando.  Razlog otkaza jest rasprava ili  bolje rečeno vrijeđanje gledatelja koji su Goldberga kritizirali preko Twittera i nisu bili zadovoljni njegovim komentiranjem.

Kritičari smatraju da Goldberg i nije bio tako loš te da su neke greške koje je radio tijekom prijenosa lako popravljive. No, zahtjevni fanovi nisu to tako vidjeli te su ga počeli vrijeđati preko Twittera. On im nije ostao dužan te im je odgovarao prostotama. Nešto tako bi mu prošlo u UFC-u gdje je njegov šef Dana White poznat kao "kočijaš", no NFL i FOX su druga priča.

S obzirom na dobar posao koji obavlja u najkvalitetnijoj borilačkoj organizaciji svijeta, drago nam je da ćemo ga i dalje gledati i slušati tijekom UFC prijenosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI