Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FightMetric presudio za Hendricksa: Dao mu i treću rundu?! | Fight Site

FightMetric presudio za Hendricksa: Dao mu i treću rundu?!

UFC 07.05.2012 07:58h Autor:

Josh Koscheck i Johny Hendricks na Fight Metricu

Najpoznatija svjetska stranica kada su u pitanju statistički pokazatelji MMA borbi, FightMetric, obradila je dvoboj Josha Koschecka i Johnyja Hendricksa koji je izazvao dosta kontroverzi proteklog vikenda.

Razlog je bila sudačka odluka koja je iznenadila i samog pobjednika meča i novog izazivača u velter kategoriji – Hendricksa. To se moglo vidjeti prema njegovoj reakciji kada mu je sudac dignuo ruku u zrak kako bi ga proglasio pobjednikom, ali i reakciji Koschecka koji jednostavno nije mogao vjerovati da je izgubio.

Prema FightMetricu, odluka je ipak opravdana i njihovi statistički podaci kažu kako je Hendricks i trebao pobijediti s 29:28. Prva runda je otišla Koschecku, druga Hendricksu, a treća, što je prilično iznenađujuće, opet Hendricksu unatoč tome što je Koscheck pola runde dominirao na parteru iz polugard pozicije.

Ukupno gledano, Hendricks je tijekom meča uputio 55 bitnih udaraca, dok je Koschecku to uspjelo samo 33 puta. Zanimljivo, prema FightMetricu, Hendricks je bio bolji i u grapplingu jer je uspio dva puta srušiti Koschecka na parter i dominirati u klinču.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI