Fight Site čitatelji potpuno podijeljeni oko teme "može li Ronda u muškoj konkurenciji"

UFC 02.04.2015 11:03h Autor:

Ronda Rousey

Iako prvi dojam može prevariti, Fight Site anketa vezana uz Rondu Rousey i njezinu kompetitivnost među muškim UFC kolegama, je prilično podijelila naše čitateljstvo.

Na pitanje "Kako bi Ronda Rousey prošla protiv muških kolega iz UFC-a?" čak 48 posto glasova je otišlo odgovoru "Budite ozbiljni, pa ona je žena". U muškom MMA svijetu ovakav postotak vjerojatno niti ne čudi, no nemojte prebrzo donositi zaključke.

Druga dva ponuđena odgovora su zajedno skupila čak 44 posto, a ostavljaju mogućnost da bi Ronda bila konkurentna među svojim muškim kolegama.

"Možda bi mogla pobijediti najslabije borce iz nižih kategorija" – za taj je odgovor glasako čak 26% posjetitelja Fight Sitea, a tome treba zbrojiti čak 18 posto onih koji istinski vjeruju da bi Ronda bila jako dobra i kada bi se natjecala u muškoj konkurenciji. Oni su, naime, odabrali odgovor "Bila bi sasvim konkurentna i prebila bi mnoge u manjim kategorijama".

Tek 8 posto "ne zna tko je Ronda Rousey".

Spomenimo i da je ukupno u ovoj anketi sudjelovalo oko 1500 ljudi što ponovno dokazuje da je Ronda izuzetno vruća tema u MMA svijetu. Zahvaljujemo svima na glasovima!

[anketa=203]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI