Fight Site doznaje: Shogun odbio dvoboj protiv Teixeire, Pokrajac također u kombinacijama!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2012 07:36h Autor:

Igor Pokrajac

Nastavljaju se nevolje s ozljedama za najjaču svjetsku MMA promociju. Posljednji u nizu onih koji neće moći nastupiti u već zakazanom meču je Brazilac Thiago Silve koji se na UFC-u 149 trebao boriti protiv bivšeg prvaka Mauricija Shoguna Rue.

UFC-ov match maker, Joe Silva je vrlo brzo našao zamjenu za svog prezimenjaka u vidu novopridošlice u oktogon i Ruinog zemljaka, Glovera Teixeire. No, postoji samo jedan problem; Ruin tim, prema riječima predsjednika Dane Whitea, ne želi prihvatiti dvoboj protiv brazilskog borca.

"Kako je Thiago ozlijeđen, okrenuli smo se Gloveru i pitali smo ga da li bi se već na UFC-u 149 borio protiv Shoguna", izjavio je White za MMAJunkie dodavši:

"No, Shogunovi ljudi vrlo žestoko odbijaju prihvatiti borbu. Ne žele imati ništa s Gloverom."

Kako stvari trenutačno stoje, ne žele imati ništa niti s našim MMA asom, Igorom Pokrajcom. Fight Site  doznaje kako je Joe Silva kontaktirao i Pokrajca zbog nastupa na UFC-u 149. The Duke je neznajući protiv koga bi se trebao boriti, s obzirom da se tada nije znalo za ozljedu Thiaga Silve, pristao na nastup za samo mjesec i pol dana. Lako je pretpostaviti kako je UFC htio upravo njega gurnuti u meč protiv bivšeg prvaka što bi, dakako, bila životna prilika za Pokrajca. No, samo dan nakon što je Poki pristao na dvoboj, UFC ga je obavijestio da "ipak nema potrebe" za njegovim nastupom u Calgaryju.

Je li Shogun odbio i dvoboj protiv Pokrajca? Zaključite sami…

Bezi edit

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI