Fight Night u Sydneyu postavio rekord kojim se promocija neće ponositi

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.11.2017 11:13h Autor:

Fight Night Sydney

UFC Fight Night 121, održan jučer u Sydneyu, srušio je jedan rekord promocije, no onaj koji baš i nije za pohvaliti, posebno ako vam je cilj fanovima pružiti agresivne borbe uz završetke prekidom. Naime, UFC Fight Night 121 je event koji je upisao najdulje ukupno vrijeme trajanja borbi u povijesti promocije.

Za to je zaslužna činjenica da je čak deset od 13 borbi otišlo sve do sudačke odluke, uključujući i glavnu borbu između Fabricia Werduma i Marcina Tybure, koja je bila na pet rundi. Ukupno vrijeme trajanja svih borbi bilo je tri sata, četiri minute i osam sekundi.

Od tri borbe koje su došle do prekida, jedna je završila u prvoj, jedna u drugoj, a jedna pred kraj treće runde. Osim toga, ovaj event se izjednačio s još tri eventa (Fight Night 36, Fight Night 101 i UFC 169), kao event s najviše sudačkih odluka na jednom programu. Loša stvar po australki UFC-ov biro je da je ovo drugi puta za redom da se takva stvar događa u Australiji, nakon što je deset odluka bilo i na eventu u Melbourneu, prije točno godinu dana, kojeg su predvodili Robert Whittaker i Derek Brunson.

Nažalost, nismo uspjeli doći do podatka jesi li četiri podijeljena sudačke odluke isto rekord ili barem izjednačenje rekorda jednog eventa. U svakom slučaju, ovaj event će se vodstvo UFC-a, barem ako gledamo prema onome što je donio u ovom smjeru, potruditi vrlo brzo zaboraviti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI