Fight Night u Sao Paulu kompletiran dodavanjem još dvije borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.09.2018 19:56h Autor:

Manuwa vs. Maretta

Nakon previše turbulencija oko promjena na programu, UFC Fight Night 137 napokon je kompletiran dodavanjem još dvije borbe te je poznato kojih 14 okršaja će se naći na eventu u Sao Paulu.

Jimi Manuwa i Thiago Santos na kraju predvode event koji izgleda vrlo dobro, posebno ako znamo što se sve događalo u posljednjih mjesec dana oko planiranih sudionika istog. Event je izgubio gotovo sve prvobitno planirane glavne borbe, no UFC matchmakeri su na kraju odradili sjajan posao i publika u Brazilu dobiti će možda i uzbudljiviji event nego što je prvobitno bilo planirano.

Danas su pridodane još dvije borbe, koje su ugovorene nakon emitiranja druge epizode brazilske verzije “Dana White’s Tuesday Night Contender Seriesa”, a obje su u ženskim kategorijama. Time se ukupan broj borbi popeo na 14, što je rijetko viđen broj kod UFC evenata, no već smo ranije znali imati brazilske evente s istim brojem.

Nastupe su izborile dvije brazilske borkinje, od kojih je prva Mayra Bueno Silva, koja će se boriti protiv Gillian Robertson, mlade i talentirane borkinje koja je bila uspješna u svoja prva dva UFC nastupa. Njihova borba održava se u muha kategoriji, dok se u slamki održava borba između Marine Rodriguez i već dokazane Rande Markos.

Na kraju event nudi vrlo zanimljive duele i podosta poznatih imena, koja možete provjeriti u popisu koji donosimo ispod teksta. Event se održava 22. rujna, kao treći u nizu UFC evenata koji se sada održavaju tjedan za tjednom.

UFC Fight Night 137 – Popis borbi

Jimi Manuwa vs. Thiago Santos
Antonio Rogerio Nogueira vs. Sam Alvey
Alex Oliveira vs. Carlo Pedersoli Jr.
Charles Oliveira vs. Christos Giagos
Sergio Moraes vs. Ben Saunders
Thales Leites vs. Hector Lombard
Francisco Trinaldo vs. Evan Dunham
Elizeu Zaleski vs. Belal Muhammad
Chase Sherman vs. Augusto Sakai
Livia Renata Souza vs. Alex Chambers
Luiz Henrique vs. Ryan Spann
Renan Barao vs. Andre Ewell
Mayra Bueno Silva vs. Gillian Robertson
Marina Rodriguez vs. Randa Markos

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI