Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fight Night u Denveru ostvario odličnu gledanost! | Fight Site

Fight Night u Denveru ostvario odličnu gledanost!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.11.2018 21:44h Autor:

Chan Sung Jung i Yair Rodriguez

UFC Fight Night 139, održan prošlog vikenda u Denveru, ostvario je odličnu gledanost, što je sjajna vijest za promociju pred kraj ugovora s FOX televizijom.

Prema ShowBuzzu, stranici koja se bavi gledanošću TV programa u Americi, event održan u Denveru ostvario je 840.000 gledatelja tijekom glavnog programa, što je najveća gledanost na FOX-u u posljednjih pet mjeseci. Zanimljivo, iako je event predvodila fantastična borba Yaira Rodrigueza i Chan Sung Junga, a tu je bio i duel Donalda Cerronea protiv Mikea Perrya, najveća gledanost u trenutku dogodila se tijekom borbe Germaine de Randamie i Raquel Pennington. Ove dvije članice ženskog bantama gledale su se u 902.000 kućanstava.

Zanimljiv je podatak kako su uvodne borbe imale veću gledanost nego glavni program prethodnog UFC eventa, kojeg su u kanadskom Monctonu predvodili Anthony Smith i Volkan Oezdemir. Tamo je glavni program imao gledanost od 515.000 kućanstava, a ovdje su Ashley Yoder i Amanda Cooper imale gledanost od 560.000.

UFC je imao i veliku konkurenciju, odnosno utakmice studentske NCAA lige američkog nogometa na čak pet kanala, od čega tri nacionalna, ABC, NBC, FOX te na ESPN-u i ESPN 1, gdje je jedna utakmica upisala gledanost od čak četiri milijuna.

Najveća gledanost jednog ovogodišnjeg Fight Night bila je onog u Atlantic Cityu, kojeg su predvodili Kevin Lee i Edson Barboza, a ona je bila 956.000. Donald Cerrone i Yanci Medeiros predvodili su Fight Night 126 u Austinu s 895.000, ali otišao je preko milijun s borbom Sagea Northcutta i Thibaula Goutia. Treći najgledaniji održan je u Čileu, s borbom Demiana Maia i Kamarua Usman te je upisao gledanost od 870.000.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI