Fight Night u Čileu dobio novi poster, novu sunaslovnu borbu i kompletan raspored (FOTO)

UFC 29.04.2018 21:38h Autor:

Kamaru Usman i Demian Maia

UFC Fight Night 129, koji se održava 19. svibnja u Čileu, dobio je novi službeni raspored, kojim ujedno znamo i novu sunaslovnu borbu te se automatski pojavio i novi plakat.

Nakon što je objavljeno kako je Demian Maia novi sudionik glavne borbe eventa u Santiagu, vrlo brzo je posložen i cijeli program eventa, koji na kraju donosi 12 borbi te se mora priznati da onim malo upućenijim fanovima uopće neće izgledati loše. Naravno, borba Volkana Oezdemira i Shoguna Rue bi svakako ovome svemu dala jednu drugu dimenziju, no i ovo će na kraju biti event koji će svaki imalo posvećeniji fan pogledati. Barem onaj glavni program, koji se sastoji od šest borbi.

Na kraju je tu vrlo zanimljiv izbor sunaslovne borbe, odnosno biti će to duel dvije velike nade ženske slamka kategorije. Alexa Grasso će u toj borbi pokušati doći do treće pobjede u četvrtom UFC nastupu, no čeka ju jako težak ispit. Tatiana Suarez je pobjednica Ultimate Fightera i fantastična hrvačica koja je u svojim dosadašnjim MMA borbama jednostavno dominirala. Vidjet ćemo hoće li to moći protiv Grasso, koja je inače u svom Meksiku prava MMA superzvijezda. Tu je i duel poluteške kategorije, u kojem nastupa možda i najveći potencijal iste, Dominick Reyes, protiv uvijek opasnog Jareda Cannoniera. Mjesto na glavnom programu ima i domaći borac Diego Rivas, koji će se boriti protiv Argentinca Guida Cannettia, a tu je i nastup kandidatkinje za titulu muha kategorije, Andree Lee. Nju čeka mlada Veronica Macedo. Sve će otvoriti duel dva velteraša sjajnih skorova i izvedbi, Chada Laprissea i Vicentea Luque. Svakako zanimljivih borbi ima i na uvodnom programu.

Kako je dogovorena sunaslovna borba, tako je objavljen i novi plakat koji možete pogledati ispod teksta. Sve je spremno za event koji će 19. svibnja svakako razveseliti čileanske MMA fanove, koji su jako lijepo dočekali UFC u svojoj domovini.

Glavni program

170 lbs: Demian Maia vs. Kamaru Usman
115 lbs: Alexa Grasso vs. Tatiana Suarez
205 lbs: Jared Cannonier vs. Dominick Reyes
135 lbs: Guido Cannetti vs. Diego Rivas
125 lbs: Veronica Macedo vs. Andrea Lee
170 lbs: Chad Laprise vs. Vicente Luque

Uvodni program

170 lbs: Michel Prazeres vs. Zak Cummings
125 lbs: Ray Borg vs. Brandon Moreno
115 lbs: Poliana Botelho vs. Syuri Kondo
145 lbs: Gabriel Benitez vs. Humberto Bandenay

Fight Pass uvodni program

135 lbs: Henry Briones vs. Frankie Saenz
155 lbs: Claudio Puelles vs. Felipe Silva
145 lbs: Enrique Barzola vs. Brandon Davis

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI