Fight Night u Broomfieldu ostao bez headlinera nakon ozljede "Wonderboy" Thompsona

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.01.2015 02:42h Autor:

Stephen Thompson

Još jedan skorašnji UFC-ov event ostao je bez headline borbe. Stephen "Wonderboy" Thompson, zbog ozljede je morao otkazati svoj nastup u Broomfieldu, na eventu koji je na rasporedu za točno dva tjedna, gdje se trebao boriti protiv Brandona Thatcha.

Kao da dan nije bio dovoljno patetičan i pun loših vijesti, posljednji lijes na ovaj čavao donijela je još jedna vijest. Stephen Thompson je također doživio ozljedu i neće biti u mogućnosti nastupiti u borbi protiv Brandona Thatcha, s kojim je za dva tjedna trebao predvoditi Fight Night u Broomfieldu.

Iako je ovo puno manje bolna vijest od ozljede Weidmana te problema na UFC 183 vaganju, budući da je riječ o skorašnjem eventu, koji je na rasporedu 14. veljače, UFC je u dodatnim problema. Oni koji sigurno najviše gube su fanovi, kojima je UFC namjeravao ponudit borbu možda i dva najatraktivnija borca svijeta u velter kategoriji, no možda i ne samo u njoj.

Nakon što su se pojavila neka nagađanja da bi protivnik Thatchu mogao biti Tyron Woodley, ta je opcija otpala, nakon što je potvrđeno da će se borba njega i Kelvina Gasteluma ipak održati. Ovako ova situacija ostaje visiti u zraku, a ukoliko se ne pronađe protivnik, možda se otkaže i cijeli event, čija je sunaslovna borba ona između Maxa Hollowaya i Colea Millera, koji su ipak preslab par za glavnu borbu, kao i iduća najatraktivnija, između Kiichia Kunimota i Neila Magnya.

Thatch i Thompson su postali glavni meč ovog eventa nakon što je prvobitno planirana glavna borba, između Matt Browna i Tareca Saffiedinea otkazana, a Brown nakon toga prebačen na drugi event, gdje će boriti protiv Johnnya Hendricksa. Bez protivnika na istom eventu jučer je ostao i Nik Lentz, nakon što je ozljedu objavio Thiago Tavares.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI