Fight Night u Belfastu ostao bez sunaslovne borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.10.2016 19:15h Autor:

James Krause

Ozljedom Jamesa Krausea, UFC Fight Night 99, koji se 19. studenog održava u Belfastu, ostao je bez sudionika sunaslovne borbe. UFC bi trebao pokušati pronaći novog protivnika za Rossa Pearsona.

Nema sreće s UFC eventima na irskom otoku. Nakon velikih problema kod prošlogodišnjeg eventa u Dublinu, niti sjevernoirska metropola nema sreće. Nakon što je već izmijenjena glavna borba, koju je morao otkazati Gunnar Nelson, problemi su se pojavili i kod sunaslovne borbe.

Krause je objavio fotografiju na Instagramu, gdje se nalazi na štakama te je objasnio kako je prisiljen otkazati borbu, usput se ispričavši Pearsonu i fanovima. Rekao je kako je riječ o teškoj ozljedi tetive, koja se oštetila na čak tri mjesta. Do ozljede je došlo pri hrvačkom treningu.

UFC bi trebao pokušati pronaći protivnika za Pearsona, no nije poznato namjeravaju li ga zadržati u sunaslovnoj borbi. Za glavni program je još planiran teškaški duel između Aleksandra Volkova i Timothya Johnsona te borba perolake kategorije između Teruta Ishihare i Artema Lobova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI