Fight Night Swansona i Lobova u potpunosti finaliziran mjesec dana prije održavanja

UFC 17.03.2017 21:03h Autor:

Artem Lobov

Više od mjesec dana ostalo je do održavanja UFC Fight Nighta 108 u Nashvilleu, kojeg predvode Cub Swanson i Artem Lobov, ali već sada je u potpunosti finaliziran cijeli program eventa, koji sadrži 13 borbi.

Iako je, zbog činjenice da se u glavnoj borbi nalazi borac s najlošijih profesionalnim skorom u cijelom UFC-u, ovaj event od fanova proglašen lakrdijom, UFC se potrudio zapravo posložiti jedan jako dobar program uz nekoliko izuzetno zanimljivih borbi. Artem Lobov i Cub Swanson tako ispod sebe imaju neka vrlo respektabilna imena.

Al Iaquinta i Diego Sanchez tako nastupaju u sunaslovnoj borbi, a Marcos Rogerio Da Lima je protivnik na kojem će Ovince St. Preux pokušati prekinuti svoj negativni niz. John Dodson vraća se protiv Eddiea Winelanda, a nema sumnje kako će pregršt uzbuđenja pružiti Joe Lauzon i Stevie Ray. Glavni program otvara rat u najavi između Jakea Ellenbergera i Mikea Perrya.

Uvodni programi također izgledaju zanimljivo, ponajviše borba Sama Alveya i Thalesa Leitesa, a tu su i talenti poput Brandona Morena, Dustina Ortiza, Michaela McBride i Matta Schella, bivše izazivačice Jessica Penne i Alexis Davis, kao i Top 10 borac muha kategorije, Dustin Ortiz.

Pogledajte kako izgleda cijeli program.

UFC Fight Night 108, Nashville, 22. travnja

Glavni program

Artem Lobov vs. Cub Swanson
Al Iaquinta vs. Diego Sanchez
Marcos Rogerio de Lima vs. Ovince Saint Preux
John Dodson vs. Eddie Wineland
Joe Lauzon vs. Stevie Ray
Jake Ellenberger vs. Mike Perry

Uvodni program

Sam Alvey vs. Thales Leites
Brandon Moreno vs. Dustin Ortiz
Scott Holtzman vs. Michael McBride
Jessica Penne vs. Danielle Taylor

Uvodni Fight Pass program

Bryan Barberena vs. Joe Proctor
Cindy Dandois vs. Alexis Davis
Hector Sandoval vs. Matt Schnell

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI