Fight Night Krakow: Najljepši UFC event do sada (FOTO+VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.04.2015 19:15h Autor:

Joanne Calderwood, Maryna Moroz, Izabela Badurek i Aleksandra Albu

UFC Fight Night 64 neki su već nazvali najljepšim UFC eventom do sada, barem ako se gleda na izgled sudionica borbi na eventu. A Maryna Moroz, Joanna Calderwood, Izabela Badurek i Aleksandra Albu sigurno će pred ekrane dovesti puno više gledatelja, nego što bi to bilo inače u slučaju ženskih borbi.

Nećemo puno duljiti, vjerojatno su svi ovaj članak i otvorili zbog slika i videa djevojaka, pa nastavljamo u tom tonu. Uživajte i pripremite se za event!

Maryna Moroz

23-godišnja ukrajinska debitantica, bez poraza u dosadašnjoj karijeri, dolazi kao autsajder u borbu protiv Joanne Calderwood, ali to ne znači da će djevojka iz Škotske imati lagan posao. Osim toga, Maryna je i oku ugodna, pa nemojte trepnuti za vrijeme njihove borbe.

Joanne Calderwood

Članica slamka kategorija s vjerojatno najvećom bazom fanova, polufinalistica 20. sezone Ultimate Fightera te vlasnica pro skora 9-0. Iza lijepog lica, izuzetno nevine pojava i nježnog glasića krije se zapravo vjerojatno najagresivnija stand up borkinja u cijelom ženskom dijelu UFC-a.

Izabela Badurek

Lijepa poljska debitantica brzo je upala u oči promatračima, koji su je već prozvali najljepšim licem UFC-a. Ova majstorica partera imat će zanimljivu borbu, jer joj se suprotstavlja najiščekivanija UFC borkinja, Aleksandra Albu.

Aleksandra Albu

Šečer na kraju rekli bi mnogi. Savršena djevojka za sve koji vole malo muskulaturniju građu, a uz to i izuzetno agresivna borkinja, koja je napokon dočekala svoj debi. Višestruka prvakinja u body fitnessu i vrlo često lice s naslovnice mnogi časopisa o kulturi vježbanja i tijela.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI