Fight Channel Vam ovaj vikend poklanja UFC 208: Evo kako gledati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2017 09:31h Autor:

FightChannelTV

Nakon kraće pauze, Fight Channel ovog vikenda ponovno starta sa svojim online video servisom na web adresi FightChannelTV.com. Osim “0-24h TV kanala” Fight Channel i Fight Channel World, korisnici će preko raznih online sučelja i platformi moći gledati i LIVE evente preko PPV usluge (“sadržaj na zahtjev”), a uskoro kreće i VOD (“video on demand”) usluga koja će nuditi pojedinačni arhivski sadržaj već održanih borilačkih priredbi.

Kako bi dodatno poboljšali uslugu vodeći se sugestijama samih korisnika, Fight Channel će narednog vikenda svojim gledateljima potpuno besplatno  pokloniti (emitirati) jedan PPV  LIVE event. U noći sa subote na nedjelju 12. veljače od 04:00 sata  ujutro pogledajte spektakularni UFC 208: Holm vs. De Randamie.

Svatko tko se registrira na našem online TV servisu moći će UFC 208 pogledati uživo i to potpuno besplatno na web adresi FightChannelTV.com. Svoja iskustva i prijedloge pošaljite na e-mail adresu: [email protected] kako bi dodatno poboljšali uslugu i učinili je potpuno prilagođenom željama korisnika.

Više o FightChannelTV.com usluzi

Ova je usluga dostupna na svim najbitnijim mobilnim i desktop platformama. Za gledanje jednog ili oba Fight Channel kanala više ne trebate posjedovati satelitsku,  ili kabelsku ili IPTV  TV uslugu, dovoljno je da imate računalo (PC ili Mac), pametni telefon ili tablet (s Android, Windows ili IOS operativnim sustavom), a sadržaj je dostupan i preko “smart TV usluge”. Dovoljno je otvoriti vlastiti račun (account), pretplatiti se i gledati na bilo kojem raspoloživom uređaju koji ima pristup internetu. Pretplatiti se možete na pojedinačni LIVE event (Fight Channel PPV), ali i na tjednoj ili mjesečnoj bazi kada su u pitanju Fight Channel ili Fight Channel World.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI