Fertitta:Nikad nisam Andersona Silvu vidio tako motiviranog! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.10.2014 10:42h Autor:

Lorenzo Fertitta

MMA svijet s nestrpljenjem očekuje povratak Andersona Silve u UFC oktogon. On će se dogoditi 31. siječnja 2015. kad će mu na suprotnoj strani biti Nick Diaz.

UFC-ovi čelnici i više su nego zadovoljni što se bivši prvak u srednjoj kategoriji vraća borbama iako je u pojedinim trenucima razmišljao i o prekidu karijere. Lorenzo Fertitta nedavno je govorio o Silvinom povratku i nije skrivao da s nestrpljenjem očekuje borbu između njega i Nicka Diaza.

"S obzirom kakvu je ozljedu imao nismo ga željeli previše zamarati. Trebao je vremena za oporavak i razmišljanje. Nastavili smo s njim razgovarati. Vratio se u dvoranu, odradio terapiju i počeo s treninzima. Onog trenutka kad je dobio dopuštenje od doktora da može maksimalno trenirati nazvali smo ga. Sjeli smo i pitali što želi. Njegov odgovor nije bio da se želi vratiti borbama i u oktogon već da želi vratiti pojas prvaka u svoje vlasništvo.", izjavio je Fertitta.

"Osjeća da je pojas koji drži Chris Weidman njegov. Držao ga je godinama i želi ga nazad. Moram reći da ga nikad nisam vidio tako motiviranog. U sjajnom je raspoloženju, smijao se tijekom cijelog sastanka i vrlo je uzbuđen radi borbe koja ga očekuje. Očekujemo da vidimo starog Andersona Silvu i bit će vrlo, vrlo uzbudljivo."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI