Fertitta Rampageu kao nagradu za povratak kupio novi Dodge Hellcat!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.12.2014 09:48h Autor:

Dodge Hellcat

Najprije je bio ljut na UFC, a sada je ljut na Bellator. Nekoć najveća UFC zvijezda Quinton Rampage Jackson je u međuvremenu trebao pomoći u izgradnji velikog Bellatora, no stvari nisu išle kako je bilo zamišljeno. Prije nekoliko dana se vratio u staro jato, a za donedavnog poslodavca nema previše lijepih riječi.

"Ne možeš svakoga usrećiti…", poručuje Jackson i sliježe ramenima.

"Stvarno sam bio ljut na UFC. Ne na sve tamo… Bio sam povrijeđen kako su se odnosili prema meni. Osjećao sam kao da zaslužujem više poštovanja zbog toga kako se odnosim prema svom poslu i kako sam se naporno pripremao za borbe. Neću vam lagati, nije mi se sviđalo mnogo toga. Neke stvari koje je Dana rekao su me povrijedile, a borio sam se ozlijeđen. Uzeo sam to k srcu jer sam pokušavao sačuvati odnos s Danom pa sam pristao boriti se ozlijeđen na UFC-u 144 u Japanu", dodao je bivši UFC prvak.

Govoreći o Bellatoru, najlošije mu je sjeo Bjorn Rebney za kojeg kaže da je "seronja".

"Tada sam mislio da ću u Bellatoru završiti karijeru. Jednostavno sam tako osjećao. Učinio sam mnogo za UFC, a nisam osjećao da sam dobio natrag istom mjerom. Mislio sam i da je Bjorn drugačiji čovjek. Prekinuo sam sve veze s njim kada sam shvatio da je tip seronja. Moj menadžer je pokušavao razgovarati s njim svaki dan, no nije imalo smisla", dodao je Rampage i objasnio odnos s novopridošlim Scottom Cokerom.

"Ne shvaćam zašto je Coker toliko ljut na mene. On je stigao na gotov problem i pokušao je stvari popraviti, ali na krivi način. Ja ugovor imam s Viacomom, s malo višom istancom nego što je Rebney ili Coker. Umjesto da me drže kao kap vode na dlanu jer sam pokušao izgraditi promociju, oni su me pokušali manipulirati", zaključuje Jackson.

Čim se vratio "u staro jato" dobio je poklon od svojih novih/starih poslodavaca.

"Lorenzo mi je kupio novi Dodge Hellcat prije nekoliko dana. Želim mu se zahvaliti na tome. Hvala gospodine Fertitta, uvijek ste bili gospodin."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI