Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fertitta odgovara borcima: Znali smo da neće svi biti sretni! | Fight Site

Fertitta odgovara borcima: Znali smo da neće svi biti sretni!

UFC 08.05.2015 10:05h Autor:

Lorenzo Fertitta

Nakon što je objavljeno kako će dijeliti novac i koji će iznos dobivati UFC borci od ugovora s Reebokom većina je njih prilično nezadovoljna.

Lorenzo Fertitta je očekivao takve reakcije te je odmah naglasio da neće svi biti sretni, ali i da je na ovaj način svima zajamčen novac te da borci neće morati ganjati sponzore.

"Znali smo da neće svi biti sretni. To je nemoguće. Pokušali smo kroz razgovore s menadžerima, koji su trajali 18 mjeseci, skupiti što veću bazu podataka te ispitati tržište za borce koji su na različitim razinama. Osjećali smo da smo napravili jako dobar posao. Ovo su zajamčena plaćanja. Ne moraju juriti za sponzorima koji ih na kraju možda i neće platiti. Sad će novac dobiti deset dana nakon nastupa, a dobit će i dio zarade od prodaje opreme s njihovim imenima te će i dalje moći zadržati svoje sponzore.", izjavio je Ferttita.

Naglasio je tom prilikom Fertitta da će svaki borac moći imati odjeću svojih sponzora, ali se s njom neće moći pojavljivati u kavezu ili na službenim UFC-ovim aktivnostima. Također oprema svih boraca bit će dostupna na on-line kupnji, ali će trgovci odlučivati opremu kojih boraca će imati u trgovinama. Borcima će pripasti 20 do 30 posto od bruto zarade.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI