Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fertitta: McGregor će biti prvi UFC borac koji će zaraditi 100 milijuna dolara | Fight Site

Fertitta: McGregor će biti prvi UFC borac koji će zaraditi 100 milijuna dolara

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.12.2015 15:24h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor jedna je od UFC-ovih zlatnih koka zbog čijeg uspjeha trljaju ruke čelnici najjače svjetske MMA promocije. Brojke koje se postižu prilikom McGregorovih mečeva ruše rekorde, a zaradom svakako mogu biti zadovoljni i njegovi suparnici.

“Ja te mogu učiniti bogatim i promijeniti tvoj život. Kad potpišeš borbu sa mnom to je slavlje. Nazoveš svoju ženu i kažeš:’Dušo uspjeli smo. Bogati smo. Conor McGregor nas je napravio bogatima.'”, izjavio je Conor McGregor.

S tom se izjavom očito slaže i UFC-ov vlasnik Lorenzo Fertitta koji je za ESPN rekao da bi Conor McGregor mogao postati prvi UFC-ov borac koji će zaraditi 100 milijuna dolara.

Fertitta je uvjeren da bi Conor McGregor, ako nastavi svoju dominaciju, na osnovu plaća, bonusa te zarade od PPV-a mogao doseći tu brojku. Pri tome nije uračunao razne sponzore, reklame ili zaradu od filmova.

Kako je krenulo možda Lorenzo Fertitta ima i pravo jer kad je Conor McGregor u pitanju nitko ne ostaje ravnodušan te će njegove mečeve i dalje svi željeti gledati. I oni koji će priželjkivati nove pobjede i oni koji će čekati poraz osebujnog Irca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI