Fergusonova supruga dala izjavu: On je dobar suprug i otac, ali hitno mu treba pomoć

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.03.2019 18:01h Autor:

Obitelj Ferguson

Nakon što je danas postalo poznato kako je Christina Ferguson, supruga UFC zvijezde Tonya Fergusona, podnijela zahtjev za zabranom prilaska njenog supruga, pojavila se i njena službena izjava. Kaže kako je to napravila iz razloga da čovjek kojeg voli može dobiti svu pomoć koja mu je potrebna u ovom trenutku.

Samo objašnjenje koje je Christina navela u zahtjevu, a možete ga u cijelosti vidjeti na gore podijeljenom linku, dovoljno nam je reklo. Tony Ferguson počeo se u posljednje vrijeme čudno ponašati. Nije bio agresivan, no paranoični ispadi su bivali sve češći. Tako se njegova supruga zabrinula te je podnijela zahtjev za zabranom pristupa, no sada je objasnila kako je to napravila da bi mu sve moglo pomoći. Christina je tako dala službenu izjavu na ESPN:

“Tony Ferguson je dobar suprug i dobar otac našem sinu. Trenutni pravni potezi su samo dio procesa u kojem je cilj Tonyu osigurati svu pomoć, da bi mogao nastaviti biti najbolja moguća osoba, kao i da može nastaviti ispunjavati svoju strast te postati UFC prvak. Svima želim sve najbolje i nadam se da će se poštivati naša želja za privatnošću.”

Sam borac za sada još uvijek nije dao službenu izjavu na ovu temu, no posljednji tjedan je njegov Twitter obilovao poprilično čudnim objavama. Jedna posebno čudna pojavila se danas, ali ona je brzo uklonjena.

“Zadržite vjeru i nastavite svojim putem naprijed. Danas sam nazvan kujicom od strane nekoga meni bliskog. Neću spominjati imena, ali ja nikad neću biti takav tip. Kao što sam rekao, moje ime je Tony i vjerujte mi kad kažem da nikada neću odluku ostaviti sucima”, napisao je u spomenutoj uklonjenoj objavi.

Također je nešto na temu Fergusona nedavno izjavio i predsjednik UFC-, Dana White, rekavši kako je Tony Ferguson čovjek koji trenutno ima privatnih problema te da mora njih riješiti prije nego može misliti o povratku u Octagon.

Na posljednje dvije Instagram objave, koje su se pojavile nakon vijesti o zabrani prilaska, Tony je objavio fotografiju svog psa te jednu sebe u dvorani. Na toj je uputio jednu pozitivnu poruku svojim fanovima i nadamo se kako je njome pokazao da se možemo nadati kako će u njegovom životu na kraju sve sjesti na svoje mjesto.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI